EtusivuPessimismimusikaali 2023PessimismitaloPuolangan pessimistit ryVerkkokauppaYouTube
Puolanka

Puolangan pessimistit ry

Tylsää byrokraattista tietoa, ei kannata lukea.

Kaiken tämän pessimistisen pelleilyn takana on ihan oikea, Suomen tasavallan lakeja ja asetuksia noudattava hyvämaineinen ja mitättömyydestä taidetta tekevä rekisteröity yhdistys, Puolangan pessimistit ry.

Puolangan pessimistit ry on yleishyödyllinen, paikallinen kulttuuriyhdistys, jonka sääntöjenmukainen tarkoitus on ”edistää, kehittää ja ylläpitää puolankalaista kulttuurielämää ja -tuotantoa sekä edistää, kehittää ja ylläpitää Puolangan pessimismiä ja täten ylläpitää ja lisätä Puolangan tunnettavuutta ja mainetta”. Eikö varoitettu että aika tylsää.

Yhdistyksen tuottamasta vaatimattomasta sisällöstä vastaa taiteellinen johtaja Tommi Rajala, yhdessä muun aktiivisen yhteisön kanssa. Yhdistyksen käytännön asioista vastaa tuottaja Maria Jokelainen, yhdessä yhdistyksen hallituksen kanssa.

Henkilöstön yhteystiedot:
Maria Jokelainen, tuottaja, tuottaja@puolanganpessimistit.fi, 0442353752
Tommi Rajala, taiteellinen johtaja, tommi@puolanganpessimistit.fi, 0405912478

Puolangan pessimistit ry:n hallitus 2023-2024:
Katja Kemppainen (puheenjohtaja, kunnioitettu.puheenjohtaja@puolanganpessimistit.fi)
Santeri Rahkamaa (varapuheenjohtaja)
Mirkka Karvonen (sihteeri)
Tommi Rajala (rahastonhoitaja)
Antti Ryynänen

Pessimismitalon tilavarauksiin liittyvät yhteydenotot: talo@puolanganpessimistit.fi
Pessimismitalon kahvilaan liittyvät yhteydenotot: kahvila@puolanganpessimistit.fi
Musikaaliin liittyvät yhteydenotot: musikaali@puolanganpessimistit.fi