Etusivu Pessimismimusikaali 2023 Avoimet työpaikat Verkkokauppa YouTube
Etusivu Pessimismimusikaali 2023 Avoimet työpaikat Verkkokauppa YouTube
Puolangan pessimistit

Puolangan pessimistit ry hakee

TUOTTAJAA

määräaikaiseen (31.8.2023 asti), osa-aikaiseen (aluksi 33%) työsuhteeseen.

Puolangan pessimistit ry on paikallinen kulttuuriyhdistys, joka tavoittaa yleisöä valtakunnallisesti ja valitettavan usein jopa kansainvälisestikin. Yhdistys ylläpitää ja kehittää Puolangan pessimismibrändiä, ja siinä samalla tuottaa joka kesä täysin uuden Pessimismimusikaalin Puolangalle sekä runsaasti erilaista sisältöä sosiaalisen median eri kanaviin. Pessimisteillä on Puolangalla oma Pessimismitalo, jonka ympärille yhdistyksen toiminta keskittyy kesäisin.

Yhdistyksen toiminnassa otetaan huomioon 1) toimintaan osallistuvien henkilöiden hyvinvointi, 2) itsenäinen taiteellinen ilmaisu, 3) toiminnan jatkuvuuden mahdollistava taloudellinen tasapaino, ja 4) pessimistien vahvan brändin vaaliminen ja sen tunnettuvuuden kasvattaminen.

Yhdistyksen arvoja ovat avoimuus ja inklusiivisuus.

Yhdistys on taloudellisesti täysin riippumaton toimija, joka rahoittaa itse oman toimintansa. Joskus haemme ja saammekin ulkopuolista rahoitusta, mutta perustoimintamme ei ole ulkopuolisesta rahoituksesta riippuvainen.

Tuottajan työnkuva

Tuottaja työskentelee tiiviissä yhteistyössä yhdistyksen hallituksen ja taiteellisen johtajan kanssa.

Tuottajan vastuualueisiin kuuluu käytännön juoksevien asioiden hoitamista, yhdistyshallintoa, taloushallintoa ja projektituotantoa. Pessimismimusikaalin myynti ja markkinointi ovat tuottajan työlle keskeisiä tehtäviä.

Arvostamme tuottajalta luovaa näkemystä tuottajuuteen.

Tuottajan työnkuva voidaan muokata valitun henkilön osaamisen ja mielenkiinnon mukaiseksi.

Mitä vaaditaan

Emme etsi valmiita osaajia, vaan uskomme vahvasti siihen, että ihmiset kehittyvät, kun heille antaa mahdollisuuden kehittyä. Samalla kun yhteisömme kasvaa ja kehittyy, toivoisimme, että voisimme olla tukemassa myös palkatun tuottajamme omaa kehittymistä. Tavoitteenamme on tehdä asioita, joita kukaan meistä ei yksin pystyisi tekemään, mutta yhdessä teemme jotain mitä kukaan meistä ei ole ennen tehnyt.

Toivomme hakijalta soveltuvaa kokemusta.

Eduksi näemme itseohjautuvuuden ja paineensitokyvyn. Avoimuus, itsetuntemus ja omien rajojen tunnistaminen auttavat niin elämässä kuin tämän tehtävän hoitamisessakin.

Hyväksymme hakemuksia myös optimisteilta.

Palkka ja työaika

Työ alkaa mahdollisimman pian ja on määräaikainen 31.8.2023 saakka. Yhdistyksen tavoite on, että tuottajan työ jatkuisi myös tuon jälkeen, jos tähdet ovat kohdallaan. Työssä on kolmen kuukauden koeaika. Työ on osa-aikainen (33%). Palkka on 1000 e/kk.

Yhdistyksen toiminta, ja samoin tuottajan työ, ei ole talviaikaan paikkasidonnaista. Yhdistyksen hallitus toimii Puolangalta, Oulusta ja Helsingistä käsin. Kesällä kaikki toiminta keskittyy Puolangalla sijaitsevaan Pessimismitaloon, ja tuottajan edellytetään olevan pääosin läsnä Puolangalla Pessimismimusikaalin harjoitus- ja esityskauden aikana. Yhdistys järjestää tarvittaessa majoituksen Puolangalla.

Kesällä työaika on pidempi, ja lisäpalkka on proviisiopohjainen, joka perustuu Pessimismimusikaalin lipunmyyntiin. Proviisioista sovitaan tarkemmin koko työryhmän kesken.

Haku on auki 31.1.2023 saakka. Paikka voidaan täyttää jo aiemminkin sopivalla henkilöllä. Vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo pyydetään toimittamaan sähköpostitse unelmat.peruttu@puolanganpessimistit.fi.

Lisätietoja antaa
Taiteellinen johtaja Tommi Rajala
0405912478
unelmat.peruttu@puolanganpessimistit.fi