Etusivu Pessimismimusikaali 2023 Avoimet työpaikat Verkkokauppa YouTube
Etusivu Pessimismimusikaali 2023 Avoimet työpaikat Verkkokauppa YouTube
Puolangan pessimistit

Puolangan pessimistit ry hakee

RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ

Pessimismitalon kahvilaan Puolangalle kesäkaudelle 2023

Ravintolapäällikkönä vastaat kokonaisvaltaisesti Pessimismitalon kahvilan toiminnasta. Toimit kahvilan esihenkilönä ja johdat sen henkilöstöä ja liiketoimintaa. Vastaat kahvilasi tuloksesta, seuraat myyntilukuja päivittäin ja innovoit tiimisi kanssa keinoja kehittää myyntiä. Vastaat kahvilan operatiivisesta toiminnasta ja sen kehittämistoimenpiteistä aina työtehtävien jakamisesta tilauksiin ja laitteiden kunnossapitoon. Vastaat työssäsi noin 5 hengen tiimistä. Esihenkilönäsi toimii Puolangan pessimistit ry:n taiteellinen johtaja. Työtehtävä on määräaikainen ja kokoaikainen kahvilan aukioloaikojen mukaan. Työ sijoittuu pääosin ajalle 1.6. - 31.8.2023, jonka lisäksi työhön kuuluu muutama viikko suunnittelevaa työtä ennen kesäkautta ja noin viikon verran työtä kesäkauden jälkeen. Palkkauksen perusteena toimii ravintola-alan TES.

Työnhakijalle katsotaan eduksi aikaisempi työkokemus ravintola-alalta ja esihenkilötyöstä. Toivomme sinulta ymmärrystä ihmisten hyvinvointiin ja työssä jaksamiseen, sekä kykyä innostaa ja motivoida tiimiäsi. Työtehtävään liittyy olennaisesti tulosvastuu, joten asetettujen tavoitteiden seuraaminen ja saavuttaminen on tärkeää. Toivomme ravintolapäällikön osallistuvan aktiivisesti toimintamme kehittämiseen . Toimintamme on monipuolista ja elämä Pessimismitalolla paikoin hektistä, joten hyvä paineensietokyky on tarpeen. Työtehtävässä tarpeen ovat ajantasaiset tietotekniset taidot, sekä sujuvat englannin ja suomen kielen taidot.

Mitä voimme tarjota sinulle?

Puolangan pessimistit ry tarjoaa sinulle ainutlaatuisen kesätyön kiinnostavassa matkakohteessa, jollaista Suomesta ei löydy toista. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja saada kokemusta johtotehtävistä. Annamme sinulle myös mahdollisuuden suunnitella ja toteuttaa kahvilan syötävät ja juotavat.

Kiinnostuitko? Lähetä meille sähköpostitse osoitteeseen unelmat.peruttu@puolanganpessimistit.fi vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja siitä miksi juuri tämä työ kiinnostaa sinua. Lisää sähköpostin liitteeksi CV.

Lisätietoja
Toiminnanjohtaja Oskari Haapalainen
0442353752
unelmat.peruttu@puolanganpessimistit.fi